Tee sitä, tee tätä ja tee tota! Aina kun olen ihan varma, että kaikki hankinnat ja muut puuhastelut muuttoa varten on jo varmasti jo tehty, niin eiköhän sitten taas tule uusia juttuja hoidettavaksi. Sitä sun tätä pientä. Tästäkin huolimatta, tuntuu kauan odotettu muutto vielä epätodelliselta. Mielessä pyörii kaikenlaiset käytännön asiat kuten ilmalämpöpumpun käyttö, uunin lämmitys, vesipumpun toiminta tai mitä sapuskaa ostaa mukaan lauantaina. Olen myös pyrkinyt täydentämään kaikkia varastojani alkaen kempparituotteista, ettei sitten heti tarvitse lähteä ostoksille ja sopivia putiikkeja etsimään. 

On muuten jännä, miten iso juttu sekin on mistä mitäkin ostaa. Tutuilla huudeilla tietää aina heti mihin suunnistaa, jos joku tuote loppuu, mutta kun muutat ihan vieraille nurkille, ja vieläpä keskelle ei mitään, jossa lähin kauppa on noin 20 km:n päässä, on ihan ihmeissään mistä saa esim, kasvovettä mitä on tottunut käyttämään, koiranruokaa tai hevostenjuttuja. Saattaa olla että joudun turvautumaan postimyyntiin aika usein... Rantasalmen lähellä ei ole myöskään Lidliä tai Mustia ja Mirriä eikä Puuiloa. APUA!

Eipähän sitten tule ihan heti lähdettyä jokaisen mieliteon perään, kun kauppaan on pitkä matka. Toisaalta, itseni tuntien, jos todella tekee mieli jotain mässyä, niin minähän ajan!

Hepoilla pitäisi olla kaikkea millä pääsee hyvään alkuun. Perjantaina käyn vielä ostamassa pellavan ja greenmixin ja Nipalle peacemakeria, mutta muuten luulen että pärjäämme jonkun aikaa näillä mitä nyt on. Autotallissa on heinää ja pellettejä, karsinoissa kaikki kupposet kiinnitetty ja himalayan kivet paikoillaan ja iso tarha suurinpiirtein siistittynä ja aidat kunnossa.  Tervalaastaria on kaksi pönikkää, animalintexiä, pinteleitä, helosania ja lääkkeitä löytyy jos tulee pipi.

Oma asumus on viittä vaille valmis, joten nyt ei sitten muuta kuin lauantaina eläimiä paikan päälle viemään. Meillä on Piipin kanssa kolmen tunnin ajomatka edessä. Toivottavasti rakas toipilaani jaksaa matkan hyvin ja piipimopiili taittaa matkan nikottelematta. 

Tämän päivän puhteet kutsuu avaimen teettämisen ja poliisiasemalla käynnin merkeissä. Siskon kukat olen jo kastellut ja illalla hoidan äitini rehut. Kummatkin ovat matkoilla ja meikäläinen on kukkien hoitajana. On muuten pesti mikä ei ihmeemmin ole mun mieleen. Se on vielä sanottava, että koirat sain vihdoinkin pestyä ja illalla on sitten Piipin vuoro.

Colliet toipumassa pesuista

WP_20150819_002.jpgWP_20150819_004.jpg

Palaillaan,   
Eve