Eilen sain vihdoinkin aikaiseksi pestä Piipin. Päästiin samalla koekäyttämään uusi kylpytakki. Tässäkin asiassa, kuten monessa muussa, tunnustamme väriä. Piipi oli suhteellisen kiltisti koko pesurumban ajan. Kun tuli valmista, kävin vielä syöttämässä neitokaista reilun tunnin ajan. 

Prinsessa Piipin uudet vaatteet

WP_20150820_030.jpgWP_20150820_025.jpg

Kiiltävä lopputulos

WP_20150820_038.jpg

Piehtaroimaankaan ei mennyt ennen kuin vasta illalla karsinassa joten sain ihailla puhdasta poniani pidemmän aikaa.

Tänään perjantaina minuun iski joku omituinen puuhavire heti aamutuimaan. Tein ensi töikseni jauhelihapihvejä, pesin pyykkiä ja laitoin tiskit koneeseen. Aamukahvit nautittuani käytin koiruudet lenkillä ja vasta sitten lähdin tallille, jonne saavuin ennen puolta ysiä. Piipi sai aamuruokansa, laittelin heinät tarhaan valmiiksi ja sitten lähdimmekin ratsastuslenkille. Neiti Beellä oli temppupäivä joten jouduimme keskustelemaan muutamasta asiasta lenkin aikana. Lisäksi pahuksen vihreät miehetkin olivat sankoin joukoin liikkeellä, Kyllähän tuo lopulta tokeni kulkemaan asiallisesti mutta pöllöenergiaa näyttäisi varastoissa olevan jonkin verran. 

Lenkin jälkeen laitoin Piipille ötökkämyrkyt ja hän pääsi/joutui tarhaan. Sain tallilla kulumaan rapsakat neljä tuntia kun pakkailin ja järjestelin tavaroita sekä kävin myös tankkaamassa Piipimopiilin. Tallin suunnassa on hommat hyvin reilassa huomista muuttoa varten, ja nyt sitten omien tavaroiden kimppuun.

Jännää, huomenna me mennään!
Eve