Käytin Brandon lääkärissä kun on jonkin aikaa tuhissut ja läähättänyt raskaasti. Halusin vain varmistaa ettei ole liian työlästä hengittää kun on se nielu aina aika ajoin tulehtunut ja jos nokkakin tukossa niin ei ole kiva!!

Nyt sitten löytyi sydämestä pieni sivuääni ja sen lisäksi vielä kasvain takapuolesta. Kumpaakin täytyy seurata kun sydäntä oli lääkärin mukaan vaikea kuunnella hengitystievaivoista johtuen ja kasvaimen muutoksia täytyy tarkkailla ja aiheuttaako jotain vaivaa Brandolle etc. Veriarvot oli onneksi hyvät ellei loistavat. Rakas pappa sai synuloxia ja kortisonia kuurin kun nielukin oli tällä kertaa normaalia ärtsympi.

Brando oli vielä kesällä suhteellisen paljon pirteämpi kuin nyt mutta sitten syksyn mittaan on laihtunut ja muutenkin meno tullut kautta linjan "töpöttävämmäksi". Vielä 13-vuotispäivänä otettiin tosi edustavia kuvia ja moni ihmetteli miten hyvässä kunnossa on. Nyt kyllä ikä alkaa jo näkyä , mutta silti vielä, kuten aiemmin bloggasin, aika ajoin innostuu hetkeksi hurjaan menoon.

Voi harmin paikka kun eivät ole ikuisia nämä ihanat koiramme! Brandokin on niin loistava luonteeltaan ja aivan mahtava koira kaikin puolin ettei millään voi kuvitella etteikö sitä olisi. Nyt täytyy vaan nauttia kun Brando on vielä ilonamme. Ja varmistaa että kaveri voi nauttia elämänsä ehtoosta mahdollisimman täysillä!