IHANAA RUNSAUDENPULAA!!!

IMG_2031-normal.jpg

Siwasta löysin nämä tänä iltana... TV-Mainos todellakin pitää paikkansa eli Siwassa asiointi on elämys!

Oli kyllä tosi outoa lähteä hakemaan postipakettia jostain lähiö siwasta yhdeksän jälkeen illalla suurinpiirtein navigaattorin kanssa kun en ole koskaan ennen kyseisellä alueella käynyt. Ehdottomasti kuitenkin tosi toimivaa verrattuna postin aukioloaikoihin.

Nyt sitten odottelen kelejä etteivät heti ekalla käytöllä kuraannu, mutta jos se 15 plussaa toteutuu ensi viikolla niin sitten...

Huomenna yritän ehtiä salille tekemään seuraavan osan treeniohjelmastani. Jos menisinkin töihin tosi aikaisin (saa nähdä miten se sitten onnistuu...), kävisin päivällä treenaamassa ja jatkaisin työntekoa treenin jälkeen. On kyllä aika haastavaa mulle lähteä työpäivän jälkeen saman tien salille kun olisi kiva jäädä chillaamaan kotiin koirien kanssa ja keskittyä niihin. Nyt vaan sitten kokeilen eri kellonajat ja katson mikä parhaiten toimii. Toisaalta aamukin tuntuu suhteellisen haastavalta kun olen niin pihalla aamuisin enkä tiedä jaksanko treenata. Eritoten se edellyttäisi sitä että saisi kammettua itsensä sängystä ylös.

Jos sali harjoitteluni saa kunnolla vauhtia täytyy hankkia uudet treenivermeet kun vanhat on aika huonokuntoisia. Nyt en vielä kuitenkaan osta mitään ennen kuin ratkeaa miten selkä ja muut sököt osani kestää.

Meillä oli koirien kanssa enemmän kuin oudot aikataulut tänään. Aamuyön tunneilla oltiin lähes tunnin lenkillä. Mona oli paniikissa kun jostain tehtaasta kuului pauketta ja oli pakko ottaa neiti hihnaan kun ryhtyi jumittamaan kauas taakse = jäi siis porukasta jälkeen. Oli raukka aika peloissaan ja kakatkin teki keskelle tietä, reppana. Lenkiltä kun tulimme oli kello lähes viisi (kyllä, 05:00) ja ajattelin että en taida enää mennä nukkumaan ollenkaan vaan jään suosiolla hereille. Kävin suihkussa, keitin puuroa, luin lehtiä mutta en käynnistynyt vaan siirryin suosiolla jatkamaan unia. Ylös nousin klo puoli yhdeksän, keitin sumpit, levitin meikkivoiteen, sutaisin huulikiiltoa ja kajaalia katsetta terästämään, söin banaanin ja ysiltä olin jo pirteänä palaverissa. Lounastauon pidin palaverin jälkeen eli vein sitten koirat ulos, jonka jälkeen lähdin pääkallonpaikalle. Onneksi nuo koirat on niin tottuneet tällaiseen. Varmaan ihmettelisivät jos olisi "normaalia" meininkiä.

Sain kuitenkin illalla perushuollot koirille tehtyä eli leikkasin kynnet sekä putsasin korvat ja silmät. Eilen myös saivat broilerin kivipiiraa joten olivat kovin onnellisia. Ostin myös broilerin sydäntä ja sian jauhelihaa veturin mustista ja mirristä, jossa kyllä on hieman liian innokas palvelu. Myyjät ryntäävät heti luokse tarjoamaan apua kun astuu kauppaan sisään mutta kun se tehdään sellaisella ahdistavalla tyylillä niin huomaan aina vastaavani aika töykeästi. On vaan tosi ärsyttävää kun ei saa hetkeäkään katsella rauhassa kun heti on joku läähättämässä niskaan. Hyvän myyjän salaisuus on siinä että osaa olla saatavilla mutta antaa tilaa. Edellyttäisi sitä että osaa jollain tapaa myös lukea ihmistä. Luulen että aika usea tulee lemmikkitarvike liikkeeseen vain katselemaan ja siinä katsellessa saa ideoita mitä voisi ostaa. Osaa sitä apua pyytää sitten jos tarvii. No johan nyt tuohduin!! Huh huh!!

On aika lenkin että päästään tämän vuorokauden puolella niin että on edes promillen mahdollisuus aiemmin mainitsemani suunnitelman mukaan päästä aikaisin töihin..

Nite nite!