Kuulumisia täältä Kouvolan perukoilta kirjoittelen eli hellou vaan! Työviikko on lähtenyt käyntiin ihan hyvissä merkeissä. Asiakkaita piisaa ja luovuutta täytyy käyttää että saa hommat hoitumaan, mutta en valita kun tykkään haasteista ja luovana olemisesta... :-) Mulla on oikeasti tosi kiva duuni, harmi että olosuhteiden pakosta joudun nyt lähtemään. Tänään tuli taas kutsu duunihaastatteluun, ties kuinka monenteen. Vantaalle siis ensi viikolla onnea kokeilemaan. Hetken jouduin kelaamaan että mikäs paikka tämä nyt olinkaan mistä soittivat mutta pian (onneksi) muistin. Olen hakenut niin moneen paikkaan että en edes muista kaikkia. Puhelun jälkeen tuli totaalinen blackout haastattelupaikan yhdistyksen nimestä eikä auttanut muu kuin kaivaa "uspitikku" esille ja käydä läpi talletetut työhakemukset. Sieltä se sitten selvisi. Noloa, joo...

OMT:llä kävin tänään vikaa kertaa ja ja sain paljon uusia kotijumppaohjeita mukaan. Niiden avulla yritän nyt saada itseni ohjelmoitua paremmaksi selän omistajaksi. En halua totaalisesti jäykistyä tai olla vaivainen koko ajan joten aion kyllä jumpata.

 Pyykkiä päätin tänään pestä kun sain pesulan varattua, ja muutaman koneellisen sitten pyöritinkin. Tänään on ollut liksapäivä joten sain ostettua comfortin ja vanishin ja pyykkihommat hoidettua. Jätin tallillekin menemättä mutta huomenna menen ja sitten varmaan MONENA muunakin päivänä tällä viikolla. Ratsureimalla jalat vähän kremppailee ja tohtori sanoi eilen että arvelee oikean etusen nyrjähtäneen laitsalla. Ohjeeksi tuli kylmäystä ja kevyttä liikuntaa. Olen jo ostanut porkkanat huomista reissua varten että voin vähän kaveria lahjoa. Niin olisi nastaa olla rikas ja ostella hra hevoselle kaikkea kivaa. Hevosille on aina jotain hankittavaa ja jos ei ota järkeä käyttöön ja totaalisesti hullaantuu hevostarvikeliikkeissä niin sitten ei kunnian kukko laula, ainakaan mulle. Onneksi täällä ei ole Hööksiä tms...se on sentään mun pelastus.

Suojat aion kuitenkin ostaa ja jos nyt menen viikonloppuna "etelään" niin ne kyllä haen sekä mahdollisesti applemouthit kanssa. Kaameeta kun nyt tulee pimeä aikaisin! Syksy vaaniin kulman takana. Nyt on kello hieman vaille puol 11 illalla ja ihan jo pimeää.Ison kupin teetä ja pari palaa ihanaa salosen ruisleipää nauttineena taidankin lähteä iltaulkoilulle.

Postailemisiin!

Eve <3