Sunnuntaita täältä Kolkontaipaleelta. Mielenkiintoinen keli ollut tänään. Keväistä, lämmintä aurinkoa ja hetken päästä sankkaa lumisadetta, tuulta; vähän kaikkea. Tällainen valo-ilmiö oli taivaalla sateen ja auringonpaisteen välissä. 

WP_20160228_003.jpg

Olen ollut melkoisen ahkera tänään. Heti siis kun pääsin käyntiin, mikä tosin ei ollut aivan kukonlaulun aikaan. Yhtä kaikki ja mitä väliä sillä on, ahkera kuin ahkera! Aloitin muiden puhteitteni ohella rakentaa Piipin sairastarhaa. Ensin vähän jännitin miten jaksan painavia kakkosnelosia liikutella ja kuinka onnistuu naulaaminen, kun ei ole ketään kannattelemassa toisesta päästä. Vaan eipä hätää, kaikki sujui odotettua paremmin ja nyt tarha odottaa huomenna tulevia hiekkoja. Sitten voin lyödä päätylaudat kiinni. Piipi sairastarhaa katoksessa; maat on niin umpijäässä ettei tarhaa oikein muualle olisi saanutkaan kyhättyä. Tarhassa on myös valo. Pohja on sementtiä, joten tilasin kuorman hiekkaa ettei mene tamma parka nurin liukkaassa. Kuvassa olevat ovet johtavat talliin, joten Piipillä ei ole pitkä matka tarhaan. Toivottavasti nyt tulee tarhauslupa tiistaisen kontrolli rtg-kuvien jälkeen. Sitä odotellessa... 

WP_20160228_002.jpg

Seuraavassa esitellään Piipuskaisen iltapuhteita tallissa. Siinä hän patsastelee käytävällä ja tutkii paikkoja. Piipi tykkää hengata meidän kanssa ja usein vain seisoo ihan lähituntumassa. Mash rehua ostettiin viime viikolla ja se on ollut  juoma Piipin mieleen. Mash maistuu ja minä saan olla helpottunut kun nesteytys toimii! Laitan yleensä 3dl mashia isoon juomaämpäriin, lämpimään veteen liotettuna tietenkin. Muita Piipin kuulumisia on se että karvaa lähtee "runsaita määriä". Taitaa kevät ovella koputella... Olemme aloittaneet Better Greens yrtin karvanlähdön takia. Tilasin myös lisää Better Breathingiä kun räkää alkoi tulla viikko edellä mainitun rehun käytön lopettamisen jälkeen. Vielä ajattelin syötellä yhden pussin ja sitten saa olla. Olen megatyytyväinen noihin yrtteihin. Toimii ainakin meillä! 

WP_20160227_011.jpgWP_20160227_010.jpgWP_20160227_009.jpgWP_20160227_006.jpg

Massahurmaaja Mörkö asustelee edelleen saunalla. Hän hieman pelkää koiria ja lähteekin karkuun heti kun näkee tai kuulee heidät. Se ei ole välttämättä omiaan nopeuttamaan totutteluprosessia. Mutta suloinen hän on ja niin kovin herttainen ja hurmaava. Puskee, kiehnää ja kehrää kovasti. 

WP_20160227_003%201.jpgWP_20160227_002.jpgWP_20160227_001.jpg

Dalia ottaa vähän liiankin rennosti tallissa. Makailee vailla huolen häivää Piipin jaloissa, kun tämä seisoo käytävällä. Lisäksi kulkee Piipin mahan alta ja ihan takaa. Onhan se tietty hienoa että kaikenlainen alun ujostelu on menneen talven lumia, mutta hieman voisi kyllä olla varovaisempi. Piipi osaa varoa koiria, mutta sitten jos/kun pelästyy ja liikkuu paniikissa, niin ei varmasti ehdi katsoa onko siellä joku lassie jaloissa. 

WP_20160226_007.jpgWP_20160226_005.jpgWP_20160226_004.jpg

Uusi viikko on jälleen alkamassa. Maanantaille on tiedossa paljon erilaista fyysistä urakointia, kun heinäkuorma tulee ja heti sen perään hiekkaa sairastarhaa varten. Puruja pitäisi myös hakea ja niitä paalejakin saa sitten kanniskella. Ei muuta kuin buranaa naamaan ettei ihan kipukimpuksi muutu. Tiistaina onkin sitten kauan odotettu kontrollirtg-kuvaus Mikkelissä ja siellä selviää miten Piipin kuntoutuminen kavioluunmurtumasta on edennyt. Keskiviikkona pukkaa haastattelua ja optikkokäyntiä ja sitten pitäisi töihinkin ehtiä. Ei tule vapaa-ajan ongelmia, ei!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ja muistakaahan kosia kun on karkauspäivä...
Eve