8_kauhea%2520kiire%5B1%5D-normal.jpg

Tässä sitä mennään! Kuvaa erinomaisesti tätä päivää töissä! Aika ajoin oli sellainen tunne etten itsekään enää pysy mukana. Puhelin soi vimmatusti aamulla, palaveria pukkas ja kaikenlaista dokumentoitavaa oli rästissä. Lisäksi sain yllättäen alkuviikosta isohkon "urakan" tehtäväksi jota en ollut ottanut huomioon aikatauluissani = kalenterissa ei siis ollut millään tilaa toimistohommille. Ensi viikolle jäi mutta jääköön! Työhommien lomassa yritin samalla järkätä autolle renkaiden vaihtoa kun ei ole kiva rahistella nastoilla enää ja kävinkin jossain välissä kantamassa edellä mainitut fillarit auton perään, just in case. Sainkin ajan varattua huomisaamulle ja annoin periksi aamuheräämisessä kun aika tuli kellonlyömälle 9:30. Hain apteekista lääkkeitä ja ostin myöhäiseksi lounaaksi pari perunapiirakkaa sekä juoman että jaksoin painaa töitä viiteen. Olin lopulta niin sippi että salille menon sai unohtaa.

Käytin koirat tunnin lenkillä suhteellisen upottavalla ja liukkaalla metsäpolulla lenkkarit jalassa. Jalat luiskahteli holtittomasti ja humahti syvälle hankeen sen verran randomisti että rupesi jo ärsyttämään moinen sutiminen. Lopputuloksena oli kipeä selkä ja kolottavat polvet.

Nyt olen syönyt enkä kyllä aio tehdä mitään. Hulppeat tiskit odottaa keittiössä ja viime viikon pyykit ikea-kasseissa. Haluan vaan OLLA vastapainoksi tämänpäivän huikealle tahdille.

RELAX DONT DO IT eli taidonnäytteitä aiheesta eri "relaajien" toimesta starring by mamman enkelikoirat ja pari rakasta enkelikissaa:

Koirat%20019-normal.jpg

RAKAS BRANDO-POIKA

Koirat%20040-normal.jpg

HUPAKKO

Koirat%20042-normal.jpg

PINJA JA KOLLI

Koirat%20032-normal.jpg

AK JA PIPANA

 

510224_01%5B1%5D-normal.jpg

E