HUOMENTA, BIRTHDAY GIRL!

IMG_3626-normal.jpg..

LOUNAAN KORVIKE (en ehtinyt syömään...) Mmmmmm....

WP_20140211_001-normal.jpg

EXTEMPORE KAKKU

IMG_3628-normal.jpg

ÄIDIN PIKKU APULAISET KAAPII...

WP_20140211_006-normal.jpgWP_20140211_005-normal.jpgWP_20140211_008-normal.jpg

to be continued...

********************************

...and it does!

BIRTHDAY DINNER

IMG_3629-normal.jpg

Pangasius filettä, uunissa haudutettuja lanttu ja porkkanakuutioita (mausteena: salvia,mustapippuri, suola, hunaja, oliiviöljy)

MAAILMAN IHANIN LAHJA 

IMG_3631-normal.jpg

Ai että, vihdoinkin mulla on tämä (canvas)taulu. Kiitos T! Sain pojaltani lahjaksi. Pitkäaikainen haave.

WP_20140211_009-normal.jpg

Siellä se nyt on omalla paikallaan. Uusin "Ikeainen". Saan tuijottaa ja haikailla Lontooseen. Ja fiilistellä ihan päivittäin. Me liking it!!

Olipa kaiken kaikkiaan mukava päivä, varsinkin alku ja loppu. En yleensä panosta varsinaiseen synttäripäivään sen kummemmin vaan juhlin sitten kun mahdolliset vieraat tulee. Nyt kuitenkin päätin tehdä päivästä vähän spesiaalin monestakin eri syystä. Alkuvalmistelut tehtiin eilen illalla ja tänään sitten panostin aamupalaan ja päivälliseen. Leivoin jopa kakunkin vaikkei ollut edes leivinjauhetta, Stevian vaahdottaminen kanamunien kanssa oli, sanoisinko haasteellista mutta jonkinlainen lättyä paksumpi tuotos sieltä uunista kuitenkin tuli. Oli myös kiva saada tekstareita tutuilta; on aina mukavaa kun joku muistaa. Blogin huikeista lukijamääristä huolimatta en kuitenkaan löytänyt oveni takaa odottamaani onnittelijoiden virtaa mutta enköhän pääse sen(kin) yli... On kiva tietää että jossain siellä on monta sataa salaista ihailijaa!! ;D

Koirat sai herkkuja ja hammasnassut; pääsivät mussukatkin juhlimaan mamman kanssa. Päivän kruunasi se että poikani tuli illalla kylään mun kanssa kakkua tuhoamaan. 

Kohta on lähdettävä ulos talsimaan reippaaseen tahtiin että edes osa kakun kaloreista saadaan haihtumaan Itä-Helsingin tuuliin. Aion kyllä mennä niin kovaa kuin rammat polveni vaan sallivat!!

Ja viikonloppuna on sitten varsinaiset synttärijuhlat. Ihan pidemmän kaavan kautta! Kolmen kopla kokoontuu lauantaina ja perheen kanssa juhlitaan sitten sunnuntaina,  

KIITOS VIELÄ KAIKILLE RAKKAILLE IHMISILLE JA LÄHEISILLE SIITÄ TUESTA JOTA OLEN TEILTÄ VIIIME PÄIVINÄ SAANUT MONESSA ERI MUODOSSA. OLETTE TEHNEET MUN MAALLISESTA VAELLUKSESTA PALJON SIEDETTÄVÄMPÄÄ!!

LUV' YA!!

Eve