Olkkari

001-normal.jpg

Makuuhuone

005-normal.jpg

Keittiö

004-normal.jpg

Kaikki ovat päivitelleet miten ihmeessä pärjään lähes autiossa asunnossani ja arvelleet että on kurjaa istua tässä tyhjyydessä. Ensinnäkin, pärjään oikein hyvin, ei ole ollenkaan ahdistavaa vaan päin vastoin vapauttavaa. Toiseksi, en todellakaan istu tylsistyneenä seiniä tuijottamassa vaan aivan kuten ennenkin, lenkkeilen koirien kanssa, käyn tallilla ja teen kotihommia = elän normaalia arkea, tavaroita tai ei. Kiitos siis vaan kysymästä, hyvin pärjään ellen paremminkin...

Tänään olin taas tallilla. Saatiin Stradin kanssa viettä "laatuaikaa" kahdestaan kun ketään muuta ei tallilla näkynyt. Hain pollen laitsalta ja syöttelin pitkän tovin vihreetä kun löytyi hyvät apajat. Päätin laittaa Stradin kuntoon ulkona kun en halunnut missata ihanaa ilta-aurinkoa. Kyllä oli savinen otus tämä herra hevonen. Olin itsekin aivan pölyn peitossa harjauksen tuloksena. Käytiin pitkähkö maastokävely enkä ollut koko ajan ihan satavarma missä ollaan. Meitsillä on nimittäin erittäin pahana tapana lähteä seuraamaan kaikenmaailman polkuja. Niin sitä nytkin haahuiltiin ties missä mutta suuntavaisto ei pettänyt tälläkään kertaa ja ajauduttiin lopulta ihan oikeaan paikkaan. Edelleen täytyy hehkuttaa miten kiva Stradilla on mennä maastossa. On järkiveikkoja! Lisäksi "juttelee" kovasti aina välillä.

Tänään ostin myös ihan vahingossa uudet ratsihousut kun maksoivat ainoastaan 10 € robbarin poistotelineessä. Hieraisin silmiäni ja tsekkasin hintalapun pariin otteeseen mutta uskottava se oli. Koko oli oikea ja mielestäni housut näytti ihan passelilta päällä. Mukaan tarttui myös kirkkaankeltainen piikkisuka ja lila pölyharja. Ihanaa värien loistoa myös harjatessa...

Ostokset

007-normal.jpg

Uudet byysat päällä

011-normal.jpg

On aina mahtavaa kun löytää jotain tarpeellista edullisesti. Tällä hetkellä se on erityisen mahtavaa ja shoppailun edellytys..

Ratsimisen jälkeen seurasi jalan kylmääminen, hännän pesu teepuuöljyshampoolla ja muuta yleispätevää puunaamista. Stradi on tosi herkkähipiäinen eikä kovasti pidä kylmästä vedestä, No kuka nyt pitäisi paitsi jos kyseessä on vesi juomistarkoituksessa. Niinpä lämmitin hännän pesu veden vedenkeittimellä. Olen ennenkin jossain tallilla joutunut niin tekemään.

Positiivissävytteinen loppuhuipennus: vuoden 2012 verotuspäätös tuli postissa ja toi ilouutisia! Sain myös lunastettua ne kaipaamani viininpunaiset farkut Ginatricotista. Melkoisen kiva päivä siis!

Eve<3