PERJANTAITA! Möllötän täällä sohvalla mutta älkää luulkokaan että tässä koko ajan olen ollut. Olen juuri laittanut väriä päähän (tällä kertaa Feriaa joka tuoksui muuten tosi hyvälle) ja muutenkin puuhaillut kaikkea pientä. Virtaa on taas riittämiin kun ilta saapuu; otin päivällä 20 minuutin päikkärit kun oli veto¨niin pois töistä tullessa. Juuri vain sen verran että hetkeksi vaivuin uneen. Nyt ei ole haukottelusta tietoakaan. Eilen nukuin iltalenkit pommiin mutta kiltit koirani olivat jälleen aivan rauhallisia ja lepuuttivat reteesti

005-normal.jpg011-normal.jpg

 

vaikka iltaulkoilu jäi väliin. Aamulla nousinkin normaalia aiemmin ja käytin mussukat ulkona pitkän kaavan mukaan. Helpotti vähän huonon omantunnon kolkutus samalla...

003-normal.jpg

Sapuskaksi tein yksinkertaisen salaatin eli jääsalaattia, mun ykkösherkkua eli halloumia, kurkkua ja nektariinia. Jälkkäriksi söin riisikakkuja mmmm marabouphiladelphia juustolla.

Viimeisiä ilmaisia netflix päiviä viedään ja olen katsonut tänään pari leffaa, hyvän Woody Allen rainan nimeltään midnight in paris ja parhaillaan "takkuan läpi" morgan freeman leffaa elämään kyllästyneestä kirjailijasta. Koneessa on nyt jotain vikaa kun se pätkii ja lataa koko ajan. Olen siistinyt ylimääräiset tiedostot pois ja putsannut sivuhistoriat ja muun sälän mutta ei auta. Sonerakin näyttää ihan täysiä palkkeja. Tämä läppäri on kyllä tosi vanha joten saattaapi olla että vetelee viimeisiään. Akku on jo jonkin aikaa ollut uusimista vailla ja joudun olemaan koko ajan seinässä kiinni mutta tämä pätkiminen alkaa kyllä nyt toden teolla käydä hermoille. Sama on jos aukaiset minkä tahansa youtube videon pätkän; koko ajan katkoo ja latailee.

Mulla on haastattelu vantaalla maanantaina ja sitten varasin Hra Koiralle ajan Järvettiin verikokeeseen että saadaan ne maksa-arvot katsottua. Pohdin ja pähkäilen nyt lähtisinkö Järvenpäähän huomenna, sunnutaina vai vasta ma-aamuna. Aion toimia intuitiivisesti fiiliksen mukaan. Dalian pahoinvointi autossa on aina sellainen kynnys lähteä reissuun jos ei ole ihan pakko. Ja vaikka menisi yhdeksi yöksi tulee yllättävän paljon tavaraa mukaan.

Autosta tuli löyhä aasinsilta Mona Matiakseen jolla on joko tarve häipyä Kouvolasta kiireen vilkkaan tai sitten on kehittänyt itselleen jonkinlaisen automanian. Välttämättä tunkee aina parkkipaikalle lenkiltä tultaessa ja suuntaa autojen luo haistelemaan. Kun kysyn että missä Monan auto on niin menee häntä heiluen meidän auton luo!! Hassu tyttö. Aamuisin on autofriikki nähty muuten olevan näin rentona:

007-normal.jpg006-normal.jpg

OMT fyssarin antamat jumppaohjeet ihan selvästi tuijottaa minua syyttävästi sivupöydältä. En millään viitsisi tehdä niitä mutta ei kai auta mikään.

Mitä muuta viikonloppuna kuin mahdollisesti Jpäätä? No ainakin heppaystävän luo piipahdan. Taidan lähteä taluttelemaan kun en raaski enää heittää sitä epäsopivaa satulaa kaverin selkään. Ilman satulaa ei ole kuulemma menty, sitäkin voisi tietty kokeilla jos on apujoukkoja tallilla paikalla. Sen verran luisevan näköinen on kuitenkin kaverin selkä että se tuskin on kovin hyvä vaihtoehto ja kun ei aiemmin ole kukaan satulatta mennyt. Toiset hevoset ei välitä mutta toiset taas ottaa herneen nenäänsä siitä. Pyysin tänään hevosen omistajaa jos voisi kysyä joltain tutulta lainaksi hieman sopivampaa penkkiä ettei ratsun ura kariudu Vaarilta jo alkumetreillä. Jalka on edelleen tukkina, eli se tietää kevvyttä kävelyä. Viikonloppuna voisi muuten ihan piruuttaan käydä tsekkaamassa Jpäässä pari tallia. Ihan siltä varalta jos...

LAUANTAI aamukin ehti jo koittaa ennen kuin sain postauksen julkaistua. Simahdin taas ykskaksyllättäen sohvalle eilen vaikka niin piti olla pirteä ja tallensin turinani luonnokseksi odottamaan.

Nyt on muuten mielettömän kuuma keli ja istun pihalla lepotuolissa varjossa miettien että saisiko itsestään irti sen verran että lähtisi salille jotain pientä tekemään. En ole saleillut yli kolmeen viikkoon kun selänhoitoprosessin ajan oli suotavaa ettei treenaa. Nytkään en voi tehdä kuin rajotetusti ettei kallis hoito mene hukkaan. Muutan kuitenkin piakkoin pois Kouvolasta joten salikortti jää käyttämättä jos en nyt sitä aktivoi. Täytyy vaan tehdä iisisti ja tosi pienillä painoilla. Juuri nyt on vaan niin ihanan letkeetä istua pihalla ja himmailla eikä suuremmin houkuta lähteä yhtään mihinkään...

Ihanaa viikonloppua kaikille jotka sivuille eksyivät!

Eve<3