Innostuin toissa iltana matalan budjetin muuttosuunnitteluun eli siis suomeksi sanottuna, yritän nyhjätä tyhjästä. Uusi asuntoni on tosi pieni ja mittasuhteiltaan sellainen ettei sinne mahdu juuri mikään lukuisista omistamistani huonekaluista. Massiivinen, harmaa kulmasohvani menee juuri ja juuri olohuoneeseen; sohva on lyhyemmältä sivulta 228 cm pitkä ja seinä 230 cm. Pidempi sohvan sivuista mahtuu hieman paremmin mutta ei sillekään seinustalle mitenkään kovin paljoa väljää jää. Lisäksi sohva on melko syvä joten eiköhän siinä ole olohuone sisustettuna...

WP_20140118_039.jpg

Tämä kuva on Helsingin kodista, mutta jotain tollaista ajattelin, miinus lilat tyynyt.

Olen ostanut kesällä kirpparilta jonkin sortin tarjoiluvaunun ja sen ajattelin ajavan sohvapöydän virkaa. Vaunun voi sitten tarpeen vaatiessa vetää sivuun. Sohvatyyny asia on järjestyksessä mutta ajattelin käydä Ikeasta hakemassa pari Luddea piristämään sohvan ilmettä. Saan äidiltä etukäteislahjaksi sängyn joten mitäs siinä ihminen muuta tarvitseekaan, kun on löhömestat olemassa.

*********************

Ikeassa on nyt pistäydytty pitkähköllä lounastauolla maanantain kunniaksi. Gourmet-hodarien lisäksi tarttui mukaan kaksi superedullista Luddea, karkkivaasi (hajoitin viime vuonna ostamani hiljattain), wc-harja ja muuttoa varten neljä ikea kassia. Tsekkasin myös keittiöpöytä tarjonnan ja yksi näpsäkkä Bjursta löytyi, edullinenkin vielä. Se voisi olla aika sopiva uuteen asumukseeni. 

Ja jottei huonekaluwindowshopping jäisi ikean varaan, käväisin myös Me Kalustajat liikkeessä Järvenpäässä kun oli reilut 20 minuuttia aikaa ennen palaveria. Voi että mikä sisustustaivas! Ihanaa tavaraa joka puolella. SInne on ihan pakko päästä uudestaan.

Tässä muutama maistiainen...

WP_20141125_005.jpg

Yllä: Aivan ihana dog food boxi, erityisen sopiva siskolleni Katille...

WP_20141125_004.jpg

Yllä: Tabletti, aika mielenkiintoisen näköinen

WP_20141125_003.jpg

Yllä: Kyllä, minulla on edelleen kylttimania päällä. Rakastan näitä!

WP_20141125_001.jpg

Yllä: Tuollaisen kun saisi niin varmasti uni maistuisi...

**********************************

Tallille tuli illan suussa seitsemän uutta hevosta. Aika söpöjä suokkeja neljä ja pari lämppäriä. Apostolin kyydillä pimeydessä matkaan oli kuulemma lähtenyt risteytystamma, joka ei siis suostunut heppa-auton kyytiin ja joutui näin ollen taittamaan 20 km:n matkan jalan. Aikamoinen urakka ja vielä pilkko pimeässä! Lähdin ysiltä tallilta, eikä matkalainen ollut vielä siihen mennessä saapunut perille. Piipi näytti olevan kovin ihastunut komeaan suokkiruunaan. Kohta on varmaan sitten taas kiima... huoh... tammahevosen omistajan elämä on ihanaa!!

Nyt täytyy kyllä lähteä unten maille. En millään malttaisi, yökyöpeli kun olen.

Öitä kuitenkin!

Eve