Tarjolla huonotasoisia kuvia puhelimelta, ollos hyvä!

Miska ja Mona vesileikeillä...

006-normal.jpg007-normal.jpg014-normal.jpg

...mutta Dalia ei!!

002-normal.jpg

Eilen päivälenkin varrella piipahdettiin Tuusulan järven rannalla tutussa poukamassa vähän kahlailemassa, tai siis Mona ja Miska piipahti. Dalia puolestaan tyytyi maistelemaan rannan kasvustoa ja oli ihan niinkuin ei vettä missään olisikaan.

En ole saanut aikaiseksi raahata kameraa mukana lenkeille joten kännyyn on ollut tyytyminen kuvatessa. Tarvitsisin nyt todella uuden puhelimen jossa olisi parempi kamera. Ja onhan tässä vanhassa muutakin teknistä vikaa eli siitäkin syystä voisin olla paremman puhelimen tarpeessa.

Mutta, täällä sitä nyt ollaan järvenpäässä. Viime päivät ovat enemmän ja vähemmän kuluneet tavaroiden järjestelyssä ja muuttorupeaman loppupuuhissa. Tänään maanantaina heräsinkin siihen että joka paikkaa särki ja kolotti! Nyt, kahvin, smoothien ja buranan jälkeen alkaa olo pikkuhiljaa helpottaa. Joku viisas kerran sanoi että muutosta toipumiseen menee kokonainen vuosi. Jos tämä pitää paikkaansa niin minä en ehdi toipua ennen hautaa kun on tullut muutettua melkoisen monta kertaa.

Tällainen komistus tuli eilen puistossa vastaan!

012-normal.jpg010-normal.jpg

Mona ei ollut aivan varman miten siihen suhtautua

009-normal.jpg011-normal.jpg

Lopulta uskaltautui lähikontaktiin.

Tänään on ohjelmassa te-toimistoon ilmoittautuminen, varmuuden vuoksi, kaikista työnhauista ja haastatteluista huolimatta. Karenssiin varmaan joudun kun sanoin itseni irti. Keskiviikkona on seuraava työhaastattelu ja tällä viikolla pitäisi kuulua miten kävi viime perjantain haastattelussa. Ajelen myös Stradia katsomaan Liikkalaan huomenissa. Mukaan tullee kaimani joka on kiinnostunut Stradia vuokraamaan. Ihana nähdä omaa kiraaffia pitkästä aikaa!!  Muuten tässä sitten vaan ollaan ja oleillaan kun olen ns. "free agent". Mutta nyt asioille ettei koko päivä tuhraannu vaikka mitä sillä nyt toisaalta on väliä jos tuhraantuukin kaiken raatamisen jälkeen...

Eve<3