Eilen omistin postauksen Dalialle kokonaisuudessaan ja latasin kuvia joten tässä nyt tulee tällainen jälkilämpöinen postaus eiliseltä.

Olin oikein pirteä lauantaina ja viime lauantain laiskuus vaihtui tämän lauantain puuhakkuudeksi joten asiat ovat taas tasapainossa. Sain oikein lattiatkin pestyä mistä olen erityisen ylpeä!! Koirat olivat pihalla kun raahasin mattoja edes taas ja hyvinhän ne siellä viihtyivät kun aurinko paistoi. Tyttöjen kanssa täytyy vaan olla tarkkana etteivät liikaa makaile kylmässä lumessa kun ainakin Daliaa riivasi jatkuva pisstulehdusten kierre pienenä. Ei siis viitsi riskeerata...

Sellainenkin ei niin mieluisa rutiini korkattiin eilen käyntiin eli KURAPESU. Ei olekkaan pitkään aikaan tarvitnnut pestä koirien mahan alusia ja tassuja mutta ainakin Dumle onnistui eilen hankkimaan vatsakarvoihinsa jonkin verran roiskeita. Kevättähän se vaan tietää joten olen valmis kestämään kuran ja lian kunhan vaan tulisi OIKEASTI lämmintä!!!

Eilen ulkoilimme myös jäällä! Pääsin vihdoinkin kokeilemaan kalalammen pintaa kun siellä ei ollut muita koiria valloillaan, ainoastaan yksi pilkkijä.

111-normal.jpg

Tässä kaverit jäällä eilen. Aivan kuvan takanurkassa alkaa polku mistä aukenikin meille aivan uusi lenkkireitti joka mutkitteli metsässä ja tuli lopulta ns. "tuttuun paikkaan" jossa olimme olleet aiemminkin. Aina kiva löytää uusi lenkki kun olen helposti kyllästyvää lajia. Dumlen kakan syöntiä sai taas vahtia mutta onneksi jäällä ei ollut paskaa joten sai olla herra koirakin vapaana. Lenkin loppuvaiheessa alkoi taas ontumaan, mutta se on nykyään valitettavasti jokapäiväistä Dumlen elämässä... Tytöillä riitti haisteltavaa uudella polulla; ovat muutenkin hirveitä nuuskamuikkusia kumpikin nykyään joten nyt sitten jäivät jälkeen koko ajan kun jumittivat hajujen äärelle. Kiva lenkki oli kuitenkin, eikä ollut edes kovin viileää.

Seuraa pihalta napsittuja otoksia, muualla kun ei voi kuvata sillä akku kamerasta tyhjenee kylmässä saman tien.

059-normal.jpgHerra Koira, "vinkee" lusmu ilme...

033-normal.jpg

Sisters in crime...

052-normal.jpg

039-normal.jpgSuloinen Matias <3

Nyt on siis sunnuntai, olen löysäillyt liv:in äärellä ja nyt ehkä katson vielä koiralle koti ohjelmaa. Sitten uskoisin että suuntaamme uudemman kerran lammen jäälle ja teemme hiukan eri suuntaan kierroksemme. Koirat nukkuvat kaikki makoisia aamupäivän uniaan, silitettävät pyykit odottavat mutta siellähän odottavat. Ja hei, en ole koomassa kuten viime sunnuntaina! Thats positive...

Nyt taitaakin Dalia haluta joko huomiota tai sitten vaihtoehtoisesti dataamaan kun pistää kuonoaan läppärille... C U!!