Joulut tuli ja meni. Ja Masa lähti kontrollitähystyksen jälkeen Tiitulle kuntoutumaan. Allekirjoittanut on nyt niin pikku(?)vikainen että Masalla on parempi Tiitun "hellässä huomassa".. SIeltä sai itselleen tyttöystävän samalla kertaa ja kuulumisien mukaan ovat jo kuin paita ja peppu. Kenkänsä on kuitenkiin viskonut kuulemma taivaan tuuliin; nyt sitten odotellaan tiistain kengitystä.

Dumle on parantunut hyvin. Pesut ja lääkekuurit ovat purreet ja kaverin iho on todella hyvässä kunnossa. Kiva kun ei tartte koko aikaa raapia ja "kirputtaa"!!

Brando papparainen pakertaa eteenpäin aina välillä saadan jotain ihme riehumiskohtauksia jotka kuitenkin ovat kestoltaan tosi lyhytaikaisia. Paljon nukkuu syvää, makoisaa unta niinkuin 14 ikävuottaa lähestyvän kuuluukin.

Dalialla on virtaa!! Ja on se niin pirun tarkka pikkuneiti! Eilen lenkille lähdettäessä rupesi yhtäkkiä vetämään määrätietoisesti eteenpäin. Innoissaan, nokka korkealla taivalsi menemään ja Amandahan se sieltä sitten kohta tulikin näkyviin! Amanda on musta lassie-neito johon Daltton on aivan hulluna. Amanda on ensimmäinen koira jonka Dalia tapasi kun oli juuri pikku pentuna kotiutunut synnyinkodistaan Mäntsälään. Ja Amanda on NIIIIIN IHANA!!!

Tällaista meillä pikaisesti kerrottuna ja kiteytettynä.