Nyt se alkaa kohta, loputon rahanmeno ja pennin venytys enkä voisi kovin paljon onnellisempi olla! Pikapuoliin ei tarvitse enää huolehtia mihin rahansa laittaa, voi kuinka ihanaa! 

Eilen kiersin Vantaan hevoskaupat ja hankin kaikkea tarpeellista Miss Beetä varten. Suunnittelin kyllä tarkasti mitä ostan ja mistä, karsin liian pitkiksi venyneitä listojani ja olin samaan aikaan sekä kauhuissani että onnellinen. Käytin suunnitteluprosessiin ainakin pari viikkoa. Tämä seurauksena eteisessä  on nyt pari kassia varusteita ja auton perässä rehuja sekä ikean sortera boxit. Postissa on vielä tulossa pieni lähetys enkä viitsi edes ryhtyä ajattelemaan miten paljon rahaa olen saanut kulumaan. Mitään ylimääräistä en mielestäni ostanut, paitsi ehkä lakritsimässyt Miss Beelle, mutta kyllä sitä ostettavaa silti kertyi. Onneksi sain kuitenkin synttärilahjaksi rahaa hevosvarusteiden ostoa varten.

Pieni osa ostoksista

WP_20140320_002-normal.jpg

How cute is this!!

WP_20140320_001-normal.jpg

(Miss Been ihan iki oma suka...hih... tää oli IHAN PAKKO ostaa, maksoi euron)

Olen saanut esimieheltäni luvan pitää pari lomapäivää nyt maaliskuussa että voin viettää laatuaikaa Miss Been kanssa ja maltan tuskin odottaa. Suunnitelmissani on linnottautua äitini asuntoon hänen lomareissunsa ajaksi jotta tallille on lyhyt matka. Voin käydä lellimässä tammulia useamman kerran päivässä. 

Nyt aion sitten keskittyä täysillä ja panostaa "kybällä" omaan aikaani hepan ja koirien kanssa. En aio enää murehtia mitään muuta; viime aikoina on ollut tarpeettoman paljon mieliharmia ja säätämistä joka on vienyt turhan paljon energiaa ja saanut minut pahalle mielelle. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että on onnellinen ja oma mielenrauha säilyy. En suostu ajamaan itseäni loppuun sivuseikkojen takia, Aion nyt keskittyä omaan elämääni ja yritän parhaani mukaan jättää omaan arvoonsa sellaiset asiat ja ihmiset joilla ei ole pidemmän päälle mitään merkitystä.

LET THE LIFE BEGIN!

Eve