006-normal.jpg005-normal.jpg007-normal.jpg

Testailtiin tänään kaverin kanssa satulaa nro 4. Tällä kertaa oli vuorossa wintec pro koulusatula. Mun ahterille ihan ok, hevoselle näytti hyvänkokoiselta silmämääräisesti mutta edestä "kinnas" jonkin verran eli ei tämäkään paras mahdollinen. Käytiin kuitenkin 45 min kävelemässä maastossa kun penkki ei kuitenkaan täysin epäsopiva ole. Hoitelin ja rapsuttelin pollen (kaverista on hyvää vauhtia tulossa oikea lellipentu,,,) sekä kylmäsin jalan joka edelleen puolta paksumpi kuin toinen. Stradi jäi sisälle odottelemaan eläinlääkäriä nro 2 jonka oli tarkoituis tulla illalla katsomaan jalkaa. Huomenna (tai siis tänään kun klo on jo 0:25) saan kuulla mitä tämänkertainen tohtori ollut mieltä. Toivottavasti jalan kanssa ryhdytään tosi toimiin mahdollisimman pian. Ihme jos ilman jotain kuuria menee ohi. Odottelen kovasti että pääsen ravailemaan ja kokeilemaan oman kroppani kestävyyden tässä askellajissa.

Huomenna taidan kuvata hevosen kunnolla, pistää kuvat menemään s-postilla satula.comiin ja sitten mahdollisesti maanantaina käydä hakemassa espoosta kasan satuloita mukaan kokeiltavaksi. Satulat pyörii siihen malliin mielessä että jotain täytyy nyt tehdä että se penkki löytyy ja voi lopettaa kelaamasta. Siinä sitä onkin projektia; Vaarin jalka kuosiin ja penkki haltuun.

Elokuu on kääntymässä puoleen väliin, mihin se aika oikein katoaa? Olen nyt päässyt tallilla käymisen makuun, alkanut tottua omaan pikku kirahviini ja kohta sitten tiemme eroavat ainakin hetkellisesti.

Nyt on viikonloppu alkanut, ei hätää vaikka valvoo. Poikani on kylässä mikä se on tosi kiva pitkästä aikaa. Hän myös selvitti koneeni pätkimisiä ja huomasi että netti on 20 kertaa luvattua hitaampi langattomana mutta toimii normi nopeuksissa nettipiuhalla. Sitten alkoi myös pelittää paremmin langattomana kun boxista laitettiin virta pois ja päälle. On se hienoa katsoa kun joku on niin taitava koneen kanssa ja kyseessä on kaiken lisäksi oma poika.

Muuttolaatikkopino kasvaa pikkuhiljaa olohuoneessa. Tämän hetkinen saldo on 7 pakattua loodaa. Siinä ne taas ovat reilun puolen vuoden tauon jälkeen, muuttolaatikot. Loppuukohan tämä vaeltaminen koskaan vai vieläkö kasikymppisenäkin köpöttelen kiikkustuoli kainalossa paikasta toiseen? Kuka ties...

Viikonloppuja!!

E<3