Mmmmmm...

WP_20140207_002-normal.jpg

Tuskinpa herr Runeberg välittää vaikka hieman myöhässä käynkin nimikkotorttujensa kimppuun... Jostain luin että Runeberg söi näitä mielellään aamupalaksi. Lyön vetoa että jos kansallisrunoilijamme eläisi vielä niin valitsisi lautaselleen ehdottomasti nämä fazerin äitien leipomat. Ovat ihan omaa luokkaansa. Liekö Frederikakaan näin hyviä tehnyt?Duunissakin oli varsinaisena juhlapäivänä Runebergin torttuja tarjolla mutta olivat niin kuivia ja mauttomia että Runebergin tortuiksi tunnisti vain hillonköntistä ja sokerikuorrutteesta. 

Ennen torttuja tein salaatin sillä äiti on opettanut että ensin pitää syödä "suolaista"

WP_20140207_001-normal.jpg

Lätkin vaan kaikki salaattitarpeet lautaselle, en juuri asetellut tai miettinyt visuaalista lopputulosta: jääsalaattia, kastiketta, mansikkaa, itsetehtyjä krutonkeja, halloumia (my fav), kanaa ja muutama oliivi. 

*************************************

Olen tänään taas kerran potenut kovaa hevosikävää. En ole ollut kunnolla onnellinen sen jälkeen kun Vaari lähti. Jotain todella oleellista puuttuu elämästä. Tänäänkin olen niin kaivannut sitä että pääsisin tallille, saisin puuhailla oman hepan kanssa ja voisin unohtaa pahan mielen. Käyn edelleen koko ajan ht-netissä katsomassa myytäviä heppoja, Tänään valitettavasti löytyi pari todella kiinnostavaa tammuskaa. Voit että.. Kaipaan omaa heppakaveria, ehkäpä vielä löydän?

**************************************

Töissä en oikein viihdy vaikka miten päin olisin ja tänään oli suorastaan ahdistavaa. En osaa olla sellainen kuin pitäisi enkä tunnu kelpaavan sellaisena kuin olen. Teen kovasti töitä, liekö se vikana? Alan olla todella kyllästynyt koko touhuun ja kadun että ikinä päädyin tähän ratkaisuun sen sijaan että olisin jäänyt vielä hetkeksi vetämään henkeä. Ainoana ilopilkkuna työpäivässä on aivan ihanat asiakkaat jotka osaavat myös hymyillä. Työporukasta ei kovin usealta hymy lohkea. 

Huomenna Apassionata, sain lipun joululahjaksi. Thanks bro'!

 Ja lopuksi jotain mikä sai mut itkemään...

V__51E9-normal.jpg

Hyvää Yötä, kauniita unia!

Eve