Eilen kävi sellainen "hama" mitä ak:lle harvemmin käy. Leikkasin koirien kynnet ja siistin muutenkin päällisin puolin kaverit mutta satuin olemaan pikkusen liian "ahne" yhden Dumlen kynnen kanssa ja leikkasin verisuoneen. Verta tuli ihan kauheasti! Lopulta sain sen tyrehtymään jotenkin, painamalla kynttä kylmään veteen kastetulla vanulapulla. Se tyrehtyminen oli sitten täysin väliaikaista. Muutamia tippoja oli lattialla ennen kuin lähdimme lenkille mutta lenkiltä tultaessa kynsi vuosi kuin seula. Sydämen tahtiin pumppasi verta ja sitähän riitti. Putsasin tassun, laitoin siihen meporen, sideharsoa, heftaa ja vielä liimapintelistä kääreen ja tällainen tuppo jalassa sai Dumle olla koko illan. Yölenkille laitettiin vielä lasten kurahanska tassuun ja lopulta yötä vasten lenkiltä tultaessa otin sidoksen pois.

Nyt ollaan sitten seuraavassa päivässä ja verta ei ole enää tullut joten selvittiin sitten tästäkin. Aamulenkille en enää laittanut hanskaa. Mutta pitihän se olla tietysti Dumle jolle vahinko kävi ja kyseessä oli vielä kaiken lisäksi sama varvas josta käytiin viimeksi lääkärillä. Dumle on onneksi hyvä sairastamaan (kokemusta on...) ja kiltti potilas joten sen hoitaminen on helppoa. Harmittaa vaan että sama koira aina kyseessä kun jotain vahinkoa käy. No, se tuntuu olevan Dumlen osa.Vaan en kyllä muista koskaan aikaisemmin tuollaista veritulvaa tulleent kynnestä!!

Tänään muistin ihme ja kumma aamupäivällä myös malaseb pesun jota olen taas lahjakkaasti laiminlyönyt tällä viikolla. En tajua miten se aina tuppaa jäämään. Dumle raapii ja "kirputtaa" nyt tosi paljon itseään ja kutisee. Täytyy seurailla tarkkaan...