Apua, nyt on jo torstai! Aika suorastaan lentää ja eihän siinä mitään mutta kun olen hieman perässä pakollisissa tekemisissäni. Pitäisi olla kahdessa paikassa samaan aikaan ja siitä ei ole oikein tullut mitään. Töissä on suvanto vaihe mutta sielläkin pitäisi aikaa viettää se kahdeksan tuntia per päivä. Tuntuu tässä tilanteessa suoranaiselta ajanhukalta pyöritellä peukaloitaan toimistolla, kun miljoona asiaa odottaa tekemistä kotirintamalla.

Meillä on Piipin kanssa haasteellinen maasto tuloillaan perjantaina josta syystä olen pyrkinyt liikuttamaan neitoa, ettei olisi turhaa energiaa sitten varastoissa kun lähdetään taivaltamaan. Eilen sitä kyllä oli vaikka muille jakaa. Piipi harvoin pukittelee mutta nyt peräpää lensi ihan kiitettävästi. Lisää vauhtia antoi Lemmenlaaksossa illansuussa retkeilemässä ollut yli kymmenen hengen lumikenkäporukka. Piipillä riitti ihmettelemista! Ja kieltämättä kyllä minullakin; mikä mahtaakaan olla lumikenkien hyöty jäisellä polulla, vaikea sanoa. Toivottavasti  löysivät jostain lunta ettei tullut hukkareissua.Me ralliteltiin sitten urakalla vaikka alunperin olin kyllä ajatellut hieman hitaampitempoista reissua.  

Monan kanssa tänä aamuna köllittiin ja rauhoituttiin pienen hetken ajan, mutta nyt on kyllä mentävä askareiden pariin. Ai niin, ja pyykinpesukonekin ryppyili eilen. Sillekin reppanalle pitäisi löytyä jostain hetki aikaa. Toivottavasti takuu on vielä voimassa jos joudun kutsumaan korjaajan paikalle...

Morning with Monsteri

WP_20150226_012%201.jpgWP_20150226_022.jpgWP_20150226_013%201.jpgWP_20150226_025.jpg

Samikset...

Hyvää torstaita kaikille!
Eve