KOMEE POIKA!!!

 
Tasapuolisuuden nimissä , vähän herran ja hidalgon kuulumisia myös! Dumlen kesä on sujunut ehkä hieman paremmin kuin viime kesä jolloin alkoi se koko syksyn sittemmin hoidettu suolistotulehdus. Lääkkeitä on toki syöty jonkin verran tänäkin kesänä, nyt on mm. meneillään tylosin kuuri sitkeästä ripulista johtuen.
Voi olla että pitää mennä ottamaan verikoe että saadaan tietää B12 ja folaattiarvot. Dumlen sairastaessa olen oppinut sen että jos koiran B12 arvot eivät ole kohdallaan ei ripuli parane vaikka mitä lääkettä syöttäisi. Kortisonia menee joka toinen päivä ja sitten inupekt fortea joskus. Malasebillä pesen Dumlen silloin tällöin, mutta lähinnä mahan alustan ja tassut. Perjantaina pesin kyllä koko koiran ja eilen sunnuntaina harjailtiin kunnioitettava keko karvaa pois kaverista. Suihkuttelin myös humilacia kun Dumlen iho on sen verran kuiva ja nyt on sitten Miska-poika komea ja kiiltävä.

Siitä olen tosi tyytyväinen ettei Dumle ole raapinut itseään juuri ollenkaan viime aikoina. Viime kesänä, kun ei vielä oltu kortisoonikuurilla pysyvästi oli raapiminen suorastaa sydäntä särkevää. En kyllä edes halua tietää miten kortisoni on vaikuttanut maksaan ja munuaisiin, sillä tottahan se on vaikuttanut. Ajattelen nyt asiaa niin että Dumle saisi mahdollisimman hyvälaatuisen elämän, senkin uhalla että vähän lyhyemmän. Kortisoonissa on se huono puoli että koko ajan on koiralla nälkä ja pissahätä eli aika vaikea on pojan pidättää koko mamman työpäivän ajan. Sitten kun ulos mennään saattaa Dumle lorottaa useamman minuutin.  


Sellaista tasapainotteluahan tämä on Dumlen kanssa, mutta näillä mennään. Poika on mulle rakas!heart