Ei voi olla totta, taas me muutamme! Mutta näin se todellakin on.
Kaikista hauskinta(?) tässä on se että pitäisi muuttaa jo TÄMÄN VIIKON LOPULLA ja vielä ei ole hajuakaan asumuksesta. Jännitystä elämään!
Sain vihdoinkin hyvän duunin ja juuri sen minkä eniten kaikista hakemistani halusin joten täytyy olla tyytyväinen ja nostaa vaan suosiolla kytkintä. Johan tässä on ehditty yli viikko ollakin samassa paikassa...wink

Laskeskelin juuri että Mona, joka on ollut meillä vasta n. 4 kk, muuttaa siis jo kolmanteen kotiinsa tänä aikana! Ihan kauheeta mutta ei tunnu välittävän kunhan saa ruokaa ja hellää huolenpitoa... Ja saattaa olla että seuraavakaan asunto ei jää kovinkaan pitkäaikaiseksi, mutta siitä huolehdimme sitten kun sen aika tulee. Dalialle (2 v) on kyseessä viides koti ja Dumlelle (4 v) kahdeksas!!! Ja onhan Monakin ennen meille tuloaan asunut muualla joten me laulamme: "reissumiestä vaisto vie, älä kysy minne johtaa tie, tuuli yksin ymmärtää kun yhteinen on määränpää..." 

Meidän määränpää on nyt Kouvolan seutu joka on  aivan vierasta aluetta meille. Uusi alku sanan kaikessa merkityksessä. Tavaraa ei ole paljon kun iso osa huonekaluista ja ylimääräisestä tilpehööristä on hienovaraisesti lahjoitettu vuosien aikana viimeisten muuttojen innoittamana enemmän tarvitseville. On tosi palkitsevaa nähdä kun toiset iloitsevat ja hyötyvät sekä saavat asuntoonsa uutta ilmettä mun huonekaluilla joita en tarvitse. One man's trash, other man's treasure, vai miten sitä sanottiinkaan. Ihan en ole tavoitteessani muuttaa kännykän ja hammasharjan kera mutta lähempänä kuin koskaan. Tällaisten muuttajien ei kannata krääsää kerätäkkään kun kulkureita kerran tunnutaan olevan.  

Olen muutenkin miettinyt että ei sitä tavaraa oikeasti niin paljon tarvitse. 1235406232_Muutto74.jpgAPUA!!
Tärkeät muistot säilyy mielessä; ei niitä tarvitse pahvilaatikoissa vuosikausia säilyttää verkkokellarin perukoilla. Mitä iloa maallisesta, jos jossain vintillä homehtuvat? Mulla on pinkki moccamaster, uusi musta "Bread" leipälaatikko ja söde tiikerikuvioinen tiskiharja, vaatteet, koirien roinat ja pari lilaa huonekalua, siivoustarpeet, työkalut; siinä kaikki. Jonkin verran huonekaluja on kyllä sukulaisten varastossa, mutta ovat keltaisessa pörssissä kaupan kaikki. 
Tässä on Dalia juuri pakannut reppunsa. Matkalla kohti Kouvolaa...

Nyt lenkille ennenkuin tämä postaus menee aivan levottomaksi. Olen kopioinut kuvahaulla kuvia, tsori. Huomenna alkaa hurja asunnonhaku...yes