015-normal.jpg

Lisää kielimiehiä... :)

Onpas taas kirpeä keli! Aloin jo nauttia leudommista ilmoista mutta liian aikaisin nähtävästi. En ole talvi-ihmisiä, ei liene mikään yllätys. Tästä syystä olen sitä mieltä että talvi on kestänyt jo ihan liian kauan. I am ready for spring and summer to come!!

Näin eilen hirveän vaivan ja kasasin Anttilasta tilaamani feikkikristallikruunun joka todellakin oli osissa! Siinä oli askartelemista kiitettävästi kun kaikki killukkeet oli erikseen ja piti funtsia epäselvän kuvan avulla mihin mikäkin osa kuului. Lopulta sain tekeleeni valmiiksi mutta parille osalle en löytänyt paikkaa. Huomenna vien askarteluni paikalliseen valaisinliikkeeseen ja saavat asentaa siihen pistokkeen. Olin hieman elätellyt toiveita siitä että poikani olisi kasannut lampun veljeni kanssa viime viikonloppuna...

kamera2%20023-normal.jpg

Koirille ei kuulu kurjuutta kummallisempaa. Dalia on juoksuinensa aika ajoin aivan omissa maailmoissaan, Mona on, jos mahdollista, vieläkin villimpi kuin yleensä ja Dumle sellainen mamman isompirontti, mitä kaverista nyt muuta voi sanoa.

Katselin yhtenä päivänä Dog town ohjelmaa jossa yhden koirista käytös oli yllättäen muuttunut ja syyksi paljastui lopulta se että koiralla oli paljon kipuja. Pohdin että tämä voi olla osittain syynä myös Dumlen ärjymisiin. Dumlella on kuitenkin paljon erilaisia vaivoja; kutinaa allergiasta johtuen, selkäkipuja ja sitten ne kyynärpää vaivat. Itse tietää kokemuksesta sen että jatkuva kipu on tosi ärsyttävää ja tekee huonotuuliseksi ja ärtyisäksi.

Nyt jo kaksi viikkoa putkeen olen "simahtanut" joka ainut arkipäivä sohvalle ja "iltalenkkeillyt" aamuyöstä. Tätä täytyi tietysti analysoida. Ensiksi ärsytti se että en hallitse itseäni ja aina vaan simahdan, ilta toisensa jälkeen. Mikäli mielisin saavuttaa normaali-ihmisten rytmin, pitäisi mennä iltalenkille viimeistään klo 21. Jos kuitenkin tulee päivälenkiltä vasta kuuden pintaan on tosi turhauttavaa lähteä jo kolmen tunnin päästä taas lenkille. Siksi en siis lähde ja sitten kutsuu soffa, ja vahinko käy... Seli seli!

"MIksei aina voi olla perjantai, perjantai, perjantai..."

No huomenna on! Jess!