036-normal.jpg

038-normal.jpg

037-normal.jpg

039-normal.jpg

Olipa ihanan lämmin keli tänään ja itselläkin sellainen positiivinen fiilis lähteä samoilemaan kun ei yhtään väsyttänyt. Aika usein työpäivän jälkeen on sellainen puolinuutunut olo mutta ei tänään. Päätin jo heti lähtiessämme että suuntaamme kalalammen jäälle. Otin tennispallon mukaan taskun pohjalle kun viimeksi kalalammella ollessamme pohdin että siellähän olisi hyvin tilaa heitellä palloa. Ketään ei ollut liikkeellä koirineen kun olin hieman etuajassa normaalista eli päivätyöläiset olivat vielä mitä ilmeisimmin kotimatkalla. Jäällä lensi tennispallo ja toki Dumle sai sen aika pian rikki mutta saivatpahan hetken säntäillä pallon perässä huikeassa auringonpaisteessa.

Takaisin tullessamme emme lähteneetkään suoraan kotiin vaan seuraamaan polkua tai oikeammin ex-latua jonne Dalia aina joka kerta oli halunnut lähteä ja nyt siis lähdimme. Löysimmekin sitten tosi kivan uuden lenkin! Ei juuri ollenkaan paskaa missään, ei lenkkeilijöitä ja hyvä hankikanto. Seurasimme polkua ja se päätyikin lopulta suhteellisen lähelle kotiamme. Tuonne menemme uudelleen!

KOKSU IN ACTION

017-normal.jpg

012-normal.jpg

MUSTA MURU

020-normal.jpg

Ja eikun lisää hehkutusta. Olen ollut ihan käsittämättömän ahkera tänään. Itsekin oikein ihmettelen että mistä nyt tuulee...Ei tietoakaan nukkumisista yms. On viety roskia (seka, pahvi, lehti ja bio), raahattu varastosta tavaraa, tiskit on tullut tiskattua ja pesinpä Dumlen massunkin. Tämän lisäksi olen tehnyt kaikkea pientä järjestelyä siellä sun täällä. Ai niin ja leivoin teeleivät tomaattikeiton kaveriksi for my dinner.

On oikeasti tosi kiva saada aikaiseksi jotain sen sijaan että on jonkinasteisessa koomassa suurimman osan aikaa. Pitää varmaan vaan jatkossakin puuhastella jotain koko ajan niin pysyy tahti.

Pääsiäinen on nurkan takana, huomenna on vielä töitä ja sitten alkaa ruhtinaallinen neljän päivän vapaa. Itse pääsiäinen ei juuri tule näkymään meidän huushollissa paitsi että mämmiä aion kyllä ostaa. Kuulun siihen vähemmistöön joka oikeasti tykkää tästä perinneherkusta. Sokeria ja rasvatonta maitoa menee lisukkeeksi. Joskus saatan lurauttaa hieman kermaakin sekaan mutta se ei ole välttämätöntä. Huomenna pitää myös muistaa hakea Dumlen ruokasäkki eläinlääkäriltä. Se on aina ohjelmassa kun tili tulee.

Ai niin ja mämmistä vielä sen verran että se on kuulemma tosi terveellistäkin!!