KUKKALOISTOA ÄIDIN PIHALTA

033-normal.jpg028-normal.jpg011-normal.jpg008-normal.jpg007-normal.jpg009-normal.jpg

EKAN ILLAN LENKKEILYT

054-normal.jpg

Auringonlasku entisen "maatalousnormaalikoulun" pelloilta ei näytä puhelimen kuvassa niin hienolta kun oli mutta jotain ideaa siitä saa, I hope.

065-normal.jpg

Iltaista maisemaa Tuusulanjärven rannalta jo reippaasti klo 23 jälkeen. Huikeeta että on kesä. Oli ihanan rauhaisaa ja hiljaista ja laineet liplatteli, kesää parhaimmillaan.

066-normal.jpg

Pieni kaistale rantaa salaisessa poukamassa...

062-normal.jpg057-normal.jpg

Onnellinen Herra Koira kahlaamassa viittä vaille viisi vuotiaana. Toinen niin rakastaa pärskiä omalla tavallaan.

067-normal.jpg

Daltton lähti etsimään polkua mutta veti vesiperän kun joutui suoranaiseen viidakkoon.

056-normal.jpg055-normal.jpg

Kartano maisemissa liikenteessä

070-normal.jpg

Kaupungin valot horisontissa ja kello lähes puolen yön tietämillä. Ei uskoisi!

Niin oli kiva taas käppäillä tutuissa maisemissa. Ihana kesäilta ja sopivan raikas keli. Dumlekin pääsi lempipuuhiinsa eli kahlaamaan, vähän niinkuin sellainen pre-birthday juttu. Silloin kun koiralla on synttärit pitää sen saada tehdä jotain tosi kivaa mistä tykkää.

Leudot mutta raikkaat kesäillat ovat melkein parasta kesässä, ei voi muuta sanoa.

TYTÖT KEINUMASSA(?) Kyl kyl...

030-normal.jpg032-normal.jpg

Siihen ne tytöt vaan pomppas, keinuun vierelle. Vuoron perään ettei vaan toinen saisi enempää huomiota kuin toinen.

BYE BYE JÄRVENPÄÄ CITY

077-normal.jpg078-normal.jpg074-normal.jpg

Minikesäbreikkimme päättyi näissä maisemissa. Heppakuva on kesä itsessään, vai mitä? Minua on aina kiehtoneet vanhat rakennukset ja tämä alimman kuvan mökki on kertakaikkiaan niin suloinen. Kun näen vanhan talon rupean aina heti miettimään että keitähän siinä on asunut, millaista elämää ovat viettäneet jne. Mielikuvituksessa sitä siirtyy kauas taaksepäin ajassa. Tämä kyseinen mökki kuuluu pihapiiriin jossa sijaitsee myös kokous ja tapahtumakäyttöön rempattu navetta sekä ennen käytössä ollut jonkinlainen tanssilavapytinki. Kuulin lenkin jälkeen että maanomistaja on jokun kiukkuinen ukko joka ajaa kaikki pois mailtaan ja joka ei kiusallaankaan myy kenellekkään pientäkään plänttiä maistaan. Mm. Jpään kaupunki on yrittänyt ostaa peltoalueita, näin minulle kerrottiin. Ukko ei taida asua itse enää alueella. Muutoin olisi varmaan suolapanoksia takapuolessa...

Itse rupesin oitis suunnittelemaan alueelle viihtyisää heppapaikkaa itselleni. Suunnittelin valtavien peltoalueiden ympärille hyväpohjaisen radan jossa voisi ajaa tai ratsastaa, entisen parkkipaikan tilalle ison kentän ja rempattuun navettaa idyllisen tallin. Fläppitaulut tietty kuskaisin sinne kuuluisaan "huitsin nevadaan" ja täyttäisin navetan kokousrekvisiitan sijaan hevosilla. Alueella olisi tilavat ja virikkeelliset tarhat heposille ja laajat laidun alueet. Alueelta pääsisi turvallisesti maastoon.Tallissani olisi toimivat tilat kaikelle mahdolliselle eli kunnon pesukarsina, rehuvarasto. loimien kuivatushuone, satulahuone ja tietysti viihtyisä tallitupa jne. Ja kaikilla olisi niin muuukaaavaaa...

Nyt ollaan sitten Mielandiassa takaisin. Huomenna on jo perjantai, viikon paras päivä ja poikani taitaa tulla kyläilemään meille. Lauantaina on täällä Kouvolassa Kymi Grand Prix ravit ja nyt taitaa olla vihdoinkin aika "korkata" ravirata käyttöön. Olisihan se noloa jos ei kertaakaan kävisi kun ihan naapurissa asuu. Ja kaksi salitreenikertaa on vielä käymäti joten ihan taitaa viikonlopuksi olla tekemistä mukavasti. Telkkarista ei tule mitään muuta kuin uusintoja ja kun salkkaritkin jäi tänään kesätauolle, olen siis lähes telkkarileski. Ei ole toosasta paljon iloa!

Voi ei, taas on päästy puoleen yöhön ja tässä sitä valvotaan puhumattakaan siitä että koiralenkit odottaa! Nyt menox ja heti!!

E<3