Tsiisus mikä otsikko mutta nyt ei neiti lyyti oikein kirjoittanut joten saa kelvata.

Meidän kuulumiset liittyy painonnousuun jota on ollut ilmassa tässä laumassa vähän jokaisen kohdalla, hyvässä ja pahassa. Positiivisesta painonnoususta aloittaakseni eli Mona Matias Mollamaija Monsteri on saanut "käyrän nousuun" mistä olen iloinen. Lukema on nyt tällä hetkellä 17 kg 450 g joten kunnioitettavat 1 kg ja nuo grammat päälle on painoa tullut lisää. Se on hyvä asia kun kuukausi sitten pikkumusta painoi vaivaiset 16 kg. Se johtui siitä oksentelusta ja sitä seuranneesta ja uskoakseni siitä johtuneesta ripulista joka vei vähän kiloja pois. Ei kai se ravinto millään imeydy jos pakki on sekasin. Edelleen Mona aamuoksentelee välillä mutta se on vähän eri asia.

Pahamaineinen Dalttonin vekara ei jojottele vaan pysyy omissa lukemissaan, aika lalla tasaisesti 21 kg tuntumassa. Nyt oli 400 g päälle. Ei kyllä uskoisi kun on niin kaidan näköinen tytteli mutta ihan hyvä paino tuo Dalialle on. Kovin paljon lisää ei tarvitse tulla.

Mutta mutta mutta. Sitten tuo tapaus Herra Koira, meidän sairastaja murheenkryyni. Ihmettelin kovasti kun kaveri oli tosi vaisu kun kävin lounaalla kotona. Makasi vaan eteisessä aivan vetämättömänä. Tämä sama vetelä vire jatkui töistä tullessa ja sitten aloin jo tosissaan huolestua kun hieman aristi selkäänsäkin. Otin kuitenkin lenkille mukaan ja jaksoi ihan hyvin pitkän lenkin mutta aina kun pysähdyimme, lösähti maahan. Kotiin päästyämme painuii suoraan makuulle, siitä hetken päästä vesikupille ja siinä vaan joi ja joi. Kun menin laittamaan ruokia EI DUMLEA KIINNOSTANUT ALKUUNKAAN!!? Silloin on kyllä maailman kirjat sekaisin jos Herra Koira sanoo ei ruoalle! Samassa sitten tajusin että ei hemmetti, multahan jäi tyttöjen ruokaämpärin kansi auki pariksi tunniksi päivällä ja samalla laskin 1+1 ja tajusin että ukko oli käyttänyt oman käden oikeutta ja käynyt avoinaisella ämpärillä vähän välipalalla!! Ei ole ihme että on vaisu ja vesi maistuu kun on pakki täynnä kuivanappulaa. Nyt herra ruokavaras makaa tossa jaloissa ja henkäilee hieman raskaasti. Taidan ottaa lääkepakista löytämäni mikrolaxin mukaan lenkille että saadaan vähän tarpeen vaatiessa auttaa asiaa jos kaverin suoli ei lähde tyhjenemään.

Ja allekirjoittaneen painonnousustahan ei taidetakkaan viitsiä ollenkaan nyt kirjotella kun on kerrassaan tylsä aihe, vai mitä... ;-)  

Sellaista tässä huushollissa tänään.