Sinun silmiesi tähden...

012-normal.jpg

Heheheheheheheehheheee...

003-normal.jpg

Tallini on linnani

017-normal.jpg

Rouskis, namiheinää

014-normal.jpg015-normal.jpg

Kaunis kuikelo

008-normal.jpg

Malttamattomana vesiboksissa

006-normal.jpg

Tänään ei ollut Stradilla paras mahdollinen päivä. Herneitä oli nenässä enemmän ja vähemmän. Kaveri oli malttamaton ja levoton; kuopi, viskoi päätään, steppas vesarissa ja oli koko ajan liikekannalla suuntana mitä todennäköisimmin karsina jossa sapuskat odotteli. Hepat ovat ilmeisesti tottuneet siihen että illalla kun tullaan sisälle alkaa sapuskointi saman tien ja nyt kun ei alkanutkaan niin meni pasmat sekaisin. Jouduin myös seisottamaan Stradia jonkun aikaa käytävällä kun ulkona oli aivan mieletön kaatosade. Sai kyllä siivun heinää odottaessa joten eliminoitiin se mahdollisuus että hevosparka kuolee nälkään odotellessa...Olin varma että sade loppuu pian kun kauempana näytti jo kirkastuvan joten päätin odottaa sen sijaan että olisin lähtenyt taas kerran kastumaan. Näin lopulta kävikin ja pääsimme ratsimaan iltakävelymme erittäin suotuisissa olosuhteissa. Kiukuttelu jatkui selkään mennessä ja vähän joka tilanteessa mutta lenkki sujui siihen nähden ihan ok. Kylmäykset, animalintex, pikainen harjaus ja VIHDOINKIN karsinaan.

Eilen olin siis myös ratsastamassa, vesisateessa tosiaankin. Lisäksi herra hienohelma teki kaikkensa vällttääkseen isot lätäköt, joka käytännössä tarkoitti sitä että ak sai myös puista niskaansa kaikki vedet. Olin uitettuakin koiraa märempi. Otimme eilen myös muutaman ravipätkän. Stradi on hassu sillä heti kun yrittää vähän himmata vauhtia, ryhtyy hän samantien kävelemään. Ei sillä että mitenkään kovaa ravaisi mutta tosi herkästi putoaa käyntiin. Kovin pitkiä pätkiä en kuitenkaan uskaltautunut ravaamaan kun jalka ei ole vieläkään kunnossa. Pikkiriikkisen silti kokeilin kun tie oli ihanan pehmeä. Arvatkaa vaan tekikö mieli laukata kun edessä siinsi suoraa pehmeää hiekkatietä silmän kantamattomiin... Stradi oli pörheenä kun oli aikamoinen tuuli ja pelästyi jotain lintua mutta se oli sellainen säpäkkä kavahdus vaan.

Eilen hieroin Stradin takalistoon vähän linimenttiä kun herran peppulihakset on tosi kireät. Se on omistajan mukaan ollut aina Stradilla sellainen ongelma kohta. Täytyy sanoa että kyllä on herra hevosella hoidon tarvetta vähän siellä sun täällä. Samalla tein hieman erään hevoshierojan ohjeistamaan sivelyhierontaa selän alueelle. Ai niin ja Kiefferistä ei edelleenkään pahaa sanottavaa. Alan oikein tykätä tästä penkistä!!

Huomenna menen sitten taas töihin kun olen nyt ollut pari päivää saikulla selkää parantelemassa. Olen myös ollut extra väsynyt jo useamman päivän ajan ja hieman on ollut kurkussa ja korvissa jotain huolestuttavia tuntemuksia. En todellakaan halua tulla kipeäksi ja jos vanhat merkit pitää paikkaansa, en tulekkaan. Nyt tuntuu jo paremmalta kunhan vaan tuo outo unitauti hellittäisi kanssa.

Toivossa on hyvä elää...

Eve <3