Olen tässä epätoivoissani etsinyt tallipaikkaa ja nyt sitten löytyi useampi kuin yksi kerta heitolla, nimittäin ihan kokonainen talli!!

Tilan ostanut pariskunta ei ole heppaihmisiä ja nyt siellä seisoo pihassa tyhjä talli, vieläpä ihan mukava sellainen! Siitä olisi nyt mahdollista vuokrata tarvittava määrä karsinoita eli siis koko tallia ei tarvitse "lunastaa". Tilan omistajat eivät osallistu tallihommiin joten kaikki hankittaisiin ja hoidettaisiin itse. Jos saisi n. neljä ihmistä kasaan luulisin että homma pyörisi ihan ok. Itse olen aivan innoissani asiasta ja toivon että saisin jonkun muunkin innostumaan. 

Tallissa on 6 karsinaa joista 2 ponikokoista. Lämmintä vettä tulee, ilmastointi mahdollisuus on ja varustehuone on lämmin. Kaikki tarvittavat varastot (heinät, kuivikkeet ym.) ja säilytystilat löytyy kätevästi lähes käden ulottuvilta. Tallilla on valaistu kenttä, useampi tarha ja 4 hevosen pihatto. Maastot ovat hyvät ja vaihtelevat. Myös kesälaitumet on  mahdollisuus vuokrata tontin tuntumasta. 

Tarjolla olisi muutama tallivuoro/vko sekä mukavaa puuhastelua heppojen kanssa. Luulisin että kimppalaisille tärkeitä ominaisuuksia olisi luotettavuus, vastuullisuus ja ennen kaikkea positiivinen, joustava asenne. Uskon että mukavan porukan kanssa saa asiat sovittua niin että kaikkien tallilaisten muukin elämä mahdollistuu ja jopa tallivapaat päivät. 

Mikään pakko ei tosiaan ole tallia täyttää vaan "haalia kasaan" sellainen määrä heposia ja ja ihmisiä että on mukavaa ja rentoa harrastaa. 

Etäisyyksiä: Helsinki (= minä) 50 km, Mäntsälä 17 km, Järvenpää ja Hyvinkää 19 km. 

Mun s-postiin voi kertoa itsestään ja pollestaan sekä laittaa yhteystiedot jos ei halua kommenttiboksiin kirjoitella. Nyt vaan sana kiertämään kaikille mukaville ihmisille jotka haluaa osallistua oman hevosen hoitoon ja tehdä muutakin kuin ratsastaa. 

[email protected]