SUMMERY!

WP_20140416_006%5B1%5D-normal.jpg

Lupaavalta näyttää! Kun nyt vielä saisi tuon viileän vireen pois taustalta niin ai että!

GHOST HOUSE...

WP_20140412_002%5B1%5D-normal.jpg

Kultturelli kummitustalo! Voin melkein kuulla lautalattian narinan ja Jeanin sekä Ainon askeleet...

MORNING CUDDLE

WP_20140416_003%5B1%5D-normal.jpg

Mona Matias Monsteri ottaa lähikontaktia! On kova tyttö halailemaan.

*********************

Suuri kuvaaja on puhunut! Tämän enempää en ole saanut aikaiseksi lähes yli viikkoon. Säälittävää!! On vaan niin paljon asioita mielessä ja paljon tapahtunut kaikkea, että olen vaeltanut koiralenkit omissa ajatuksissani ja täysin unohtanut kuvaamisen. Tallilla taas puuhailen niin intensiivisesti ja olen toisaalta vailla kuvaajaa, joten jos kuvaan niin kuvat ovat aina samoja "käytävällä kiinni"-poseerauksia tai mutatarhaotoksia. 

Koirat voivat hyvin, ei mitään sen kummempaa heidän elämässä, Surffaavat tottuneesti mun mukana Järvenpään ja Vartiokylän väliä. 

Miss Bee jakselee olosuhteisiin nähden ok. Kengän oli kadottanut tarhassa juostessaan; ilmeisesti muta imaissut mukanaan, joten eilinen iltamaastoilu jouduttiin peruuttamaan. Tallinpitäjä lupasi lyödä jonkun kengän alle tänään ja kengittäjä tulee tiistai-aamuna. Tosi kiva kun päästään kuitenkin pääsiäisenä lenkkeilemään ettei tule liian pitkää taukoa!! 

Been verikokeista kävi ilmi alhaiset punasoluarvot jotka viittaa tohtorin mukaan alikuntoon. Nyt sitten otetaan amino-boosteria kuuri ja C-vitamiinia että saadaan arvoja parempaan suuntaan. Tasaiseen tahtiin siis tulee aina jotain uutta vaivaa mihin puuttua. No, toivossa on hyvä elää...

Tänään heräsin taas kuudelta mutta olin jälleen kerran simahtanut yli iltalenkkien joten tuota heräämisen ajankohtaan ei voi pitää aikaisena vaan pikemminkin myöhäisenä... Seuraavaksi taidan tästä mennä ottamaan aamupalan nro 2 ja sitten onkin aika ryhtyä puhteiden pariin. Pyrin myös käymään punnitse ja säästä-putiikissa jossa kuulemani mukaan myydään marmitea ja cadbury's flakes-patukoita joita kumpaakin niin kovasti rakastan!

Eve